utorak, 27. decembar 2016.  16:56h
Pročitano 1097 puta

Gradonačelnik na novogodišnjem koktelu poželeo građanima srećnu novu godinu

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u svečanoj Sali Narodnog muzeja danas je organizovao novogodišnji koktel za goste iz javnog života grada.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov je poželeo svima srećnu Novu godinu, mnogo sreće, zdravlja i uspeha u narednoj godini Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov je poželeo svima srećnu Novu godinu, mnogo sreće, zdravlja i uspeha u narednoj godini Pančevo.MOJKraj.rs

Tom prilikom, on je poželeo svima srećnu Novu godinu, mnogo sreće, zdravlja i uspeha u narednoj godini.

Želim vam da vam Nova godina donese novu nadu i novu šansu za lični, porodični i profesionalni uspeh i prosperitet i da novogodišnje i božićne praznike proslavite u dobrom raspoloženju u društvu svojih najdražih i najbližih. Želim vam dobro zdravlje, puno ljubavi uspeha i sreće i da u 2017. godinu uđete sa pozitivnom energijom, velikim entuzijazmom, voljom pre svega da se lično usavršavate, da pomažete drugima i da negujete dobre odnose sa roditeljima, decom, braćom i sestrama, komšijama, prijateljima i kolegama.

 

sasa pavlov gradonaclenik 2017

 

 

Pavlov je rekao da će lokalna samouprava u narednoj godini, isto što i prethodne i što će raditi u godinama koje su ispred nas, nastojati da stvori dobre uslove za život i rad u gradu Pančevu.

Samim tim da omogućimo našim sugrađanima da se lično i profesionalno ostvare u svome gradu. Zato pozivam sve Pančevke i Pančevce da se međusobno poštuju i da veruju u sebe i u druge i u svoj grad. Grad, to su ljudi, to ste vi, to smo mi svi zajedno. Svima nama želim da zajedničkim snagama i u velikoj energiji, velikim trudom i radom postignemo sve ono što smo namerili u novoj godini, zaključio je u svojoj čestitki Saša Pavlov.

Na novogodišnjem koktelu bili su predstavnici privrednog, političkog, kulturnog i sportskog života grada Pančeva.

 

IMG 20161227 132139

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00