nedelja, 25. decembar 2016.  20:23h
Pročitano 1623 puta

Otvorena izložba radova korisnika dnevnog boravka “Neven”

U Dnevnom boravku “Neven” škole za osnovno i srednje obrazovanje “Mara Mandić” u Pančevu u petak, 23. decembra, svečano je otvorena novogodišnja izložba radova korisnika i zaposlenih. 

Sav prihod od izložbe biće iskorišćen za aktivnosti korisnika dnevnog boravka “Neven” u sledećoj godini Sav prihod od izložbe biće iskorišćen za aktivnosti korisnika dnevnog boravka “Neven” u sledećoj godini D.S.

Izložbu je svečano otvorio gradski većnik sa socijalna pitanja Milenko Čučković, uz prisustvo gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova.

Koordinatorka dnevnog boravka „Neven“ Jovanka Tomić rekla je da je ova godina bila uspešna za njih i da su ostvarili mnogo toga što su i planirali. 

Možete da vidite ono što su deca stvarala u toku cele školske godine. Ove godine imamo čast da je na našoj novogodišnjoj izložbi gradonačelnik i gradski većnik zadužen za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja. Zadovoljstvo nam je što možemo da ugostimo i Dragana Đurđeva koji je sponzor Domu za nezbrinutu decu “Spomenak” i naš, rekla je Jovanka Tomić.

 

0 dom radovi dece

 

I Tatjana Lukić, direktorka „Spomenka” zahvalila se Draganu Đurđevu na donaciji.

Sav prihod od izložbe biće iskorišćen za aktivnosti korisnika dnevnog boravka “Neven” u sledećoj godini.

Nakon otvaranja izložbe dnevnom boravku je uručena i veća količina humanitarne pomoći u vidu dečije odeće, koju im je poklonio Dragan Đurić, vlasnika firme „MOCADD 011“ iz Beograda.

 

0 dom spomenak

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00