četvrtak, 27. oktobar 2016.  06:13h
Pročitano 886 puta

Članovi udruženja “Prepoznaj u sebi” uručili donaciju “Spomenku”

Udruženje građana “Prepoznaj u sebi”, kako je i obećalo, prikupljenu hranu u humanitarnoj akciji, prosledilo je Domu za decu “Spomenak” u Pančevu.

Sakupljene životne namirnice juče su predate Domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Spomenak“, Pančevo Sakupljene životne namirnice juče su predate Domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Spomenak“, Pančevo Dom Spomenak

Ovo Udruženje se povodom Svetskog dana hrane priključilo akciji prikupljanja osnovnih životnih namirnica za socijalno ugroženo stanovništvo. 

Njihova želja je bila da deo sakupljene hrane poklone Spomenku, i to su juče i učinili. 

Zaposleni u Spomenku kao i deca Spomenka zahvalna su na ovom divnom gestu i zajedničkom druženju.

U realizaciju akcije 15. i 16. oktobra, bilo je uključeno 16 volontera organizacije Prepoznaj u sebi koji su animirali građane u četiri prodajna objekta Delhaize kompanije: Maxi – Strelište, Maxi – Sodara, Veliki Maxi- Svetog Save i Tempo - Miloša Trebinjca, da pomognu donacijom hrane.

Sakupili smo oko 280 kg hrane i pošto su u fokusu naših aktivnosti deca i mladi, naša želja je, od početka, da sakupljeno prosledimo, poklonimo, deo  Domu za decu i mlade bez roditeljskog staranja Spomenak, a deo Sigurnoj kući u Pančevu, rekao je Rade Mašić iz ovog Udruženja.

Članovi ovog udruženja, u sredu, 19. oktobra, u centru za socijalni rad „Solidarnost“, Filipa Višnjića 16, Pančevo su predali sakupljene životne namirnice predstavnicima Sigurne kuće, za decu i mlade, žrtvama porodičnog nasilja.

Sakupljene životne namirnice juče su predali Domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Spomenak, Pančevo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00