ponedeljak, 24. oktobar 2016.  22:58h
Pročitano 1512 puta

Iz humanitarne organizacije ukradeno dve tone čepova i invalidska kolica

U Novom Sadu tokom vikenda obijen je magacin humanitarne organizacije “Čepom do osmeha” i odneto je oko dve tone čepova, dvoje dečijih invalidskih kolica, reklamni materijal, tri banera i deo privatne svojine (dva bicikla, bojler i šporet).

Ukradeno je oko dve tone čepova, dvoje električnih invalidskih kolica... Ukradeno je oko dve tone čepova, dvoje električnih invalidskih kolica... Čepom do osmeha

Iz Udruženja kažu da je izvršen policijski uviđaj na mestu događaja.

Apelujemo na sve građane Novog Sada ako imaju bilo kakva saznanja ili su nešto videli da to prijave policiji i tako pomognu da se krivci što pre pronađu i kazne i ako je moguće da se ukradene stvari vrate Udruženju, kaže Vanja Petković,predsednica Udruženja "Čepom do osmeha"

cep

 

Volonterka-koordinatorka za teritoriju Pančeva Borka Lazić Adžić podseća da našem gradu ima više od 20 postavljenih kutija eko-humanitarnog udruženja "Čepom do osmeha". 

Jedno dete iz naše opštine, David Vanevski iz Jabuke, pre nekoliko meseci dobio je električna invalidska kolica od ovog udruženja, a još jedno dete, Nikola Vukelić iz Pančeva, je u poslednjem konkursu izabran da mu se obezbedi električni aspirator, i naše građane je važno upoznati sa ovim činom, navodi Borka Lazić Adžić.

 

cep razvaljena vrata

 

Akcija "Čepom do osmeha" traje četiri godine i za to vreme pomogli su deci sa smetnjama u razvoju širom Srbije. 

Organizatorima ove humanitarne akcije ne mogu da prihvate da je trud dece predškolskog i školskog uzrasta, kao i brojnih humanih ljudi širom Srbije bio uzaludan i nadaju se da će počinioci biti pronađeni.

 

cepom

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00