subota, 15. oktobar 2016.  14:43h
Pročitano 1323 puta

Nagrade za publikacije Turističke organizacije Pančevo

Na trodnevnom XII Međunarodnom festivalu turističkih publikacija “Kofer slova” – Kruševac 2016 održanom u kruševačkom Narodnom muzeju od 14. do 16. oktobra, najuspešnijim učesnicima su dodeljene nagrade i priznanja, u osam kategorija.

Turističkoj organizaciji Pančevo su uručene dve nagrade - za najbolju turističku mapu i za najoriginalniju turističku publikaciju Turističkoj organizaciji Pančevo su uručene dve nagrade - za najbolju turističku mapu i za najoriginalniju turističku publikaciju TO Kruševac

Turističkoj organizaciji Pančevo su ovom prilikom uručene dve nagrade. 

Jedna od nagrada je prvo mesto za najbolju turističku mapu. Reč je o najnovijoj mapi aktivnog turizma koju je Turistička organizacija Pančevo uradila u saradnji sa Aleksandrom Stanojlovićem.

 

turisticka mapa pancevo

 

 

Druga nagrada je drugo mesto u kategoriji za najoriginalniju turističku publikaciju dodeljenu za promotivni materijal „Dani Vajferta“ čiji je autor Nemanja Vujić. 

 

turisticka publikacija

 

Festival je kao i prethodnih godina bio takmičarskog karaktera i organizovan je sa ciljem da se afirmišu i promovišu turističke publikacije, kao i da se istakne njihov značaj u razvoju turizma. Ovo je druga godina za redom kako Turistička organizacija Pančevo osvaja prva mesta za svoje turističke publikacije, a nagrade su dolaze kao dokaz uloženog truda i kvaliteta, saopšteno je iz Turističke organizacije Pančevo.

Organizator Festivala je kruševačka Turistička organizacija, a predstavilo se pedesetak turističkih organizacija iz zemlje i regiona – Turističke organizacije iz cele Srbije i učesnici iz Republike Srpske, Grčke, Rumunije, Bugarske i Slovenije. 

 

bane rovcanin nagrada TOP

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00