petak, 14. oktobar 2016.  20:22h
Pročitano 960 puta

Uskoro izlazi iz štampe ”Ekopedija” br. 6

Pančevo je jedina lokalna samouprava u Srbiji koja učenicima nižih razreda osnovnih škola u Pančevu i naseljenim mestima poklanja časopis namenjen zaštiti životne sredine. 

Pančevo je jedina lokalna samouprava u Srbiji koja učenicima nižih razreda osnovnih škola u Pančevu i naseljenim mestima poklanja časopis namenjen zaštiti životne sredine Pančevo je jedina lokalna samouprava u Srbiji koja učenicima nižih razreda osnovnih škola u Pančevu i naseljenim mestima poklanja časopis namenjen zaštiti životne sredine

Ovaj broj ”koštaće” 5 EKO-a. Jedan EKO je ”sredstvo plaćanja” ovog časopisa i skraćenica je za ”Evo Komad Otpada”. 

Svaki učenik će za svoj primerak ”Ekopedije” doneti u školu i odložiti u namenske kontejnere 5 komada bilo kog ambalažnog otpada.

O tome kako se brinu o očuvanju prirode, za novi broj ”Ekopedije”, govore književnik Ljubivoje Ršumović i Anja Crevar, naše evropsko plivačko zlato. Pored toga, deca će u ovom broju moći da pročitaju kako je Pančevo obeležilo Evropsku nedelju mobilnosti, o nagradnoj ekskurziji povodom ovogodišnjeg Svetskog dana zaštite životne sredine na koju su išli pobednici akcije ”Sakupi i uštedi, videćeš da vredi”, moći će da saznaju šta su to biciklofoni i da pročitaju još mnogo zanimljivih tekstova.

 

Naslovna Eko. 6

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00