ponedeljak, 10. oktobar 2016.  14:12h
Pročitano 906 puta

Počele obuke u okviru projekta „Edukuj se, zaposli se“

U Gradskoj upravi u Pančevu danas je počela obuka za prvu grupu odabranih kandidata u okviru projekta „Edukuj se, zaposli se!“, na kojoj će polaznici steći osnovna znanja iz oblasti preduzetništva.

U Gradskoj upravi u Pančevu danas je počela obuka za prvu grupu odabranih kandidata u okviru projekta „Edukuj se, zaposli se!“ U Gradskoj upravi u Pančevu danas je počela obuka za prvu grupu odabranih kandidata u okviru projekta „Edukuj se, zaposli se!“ Grad Pančevo

Nakon osnovne obuke za sve tri grupe učesnika, uslediće eliminaciono takmičenje, da bi, odlukom Komisije, 10 najboljih učesnika, uz podršku mentora u okviru napredne obuke, u naredna dva meseca detaljno razvilo svoje ideje u tržišno održive i u celosti pripremljene poslovne planove.

Za tri kandidata sa najboljim poslovnim idejama obezbeđena je nagrada u pojedinačnom iznosu od 240.000 dinara, kao i konsultantska podrška projektnih partnera u narednih godinu dana od osnivanja preduzeća.

 

0 eduku se 1

 

Regionalni edukativni centar – Banat (REC Banat) realizuje projekat „Edukuj se, zaposli se!“, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Projekat je odobren u okviru „Javnog konkursa za programe i projekte podrške mladima u zapošljavanju“, a realizuje se u partnerstvu sa Gradom Pančevom, Regionalnim centrom za društveno-ekonomski razvoj – Banat i Doo za vođenje poslovnih knjiga Beba company Pančevo.

Projekat predviđa pružanje mogućnosti mladim nezaposlenim licima sa teritorije grada Pančeva da, uz pomoć adekvatnih obuka i mentorskog rada sa stručnjacima i predstavnicima javnog i privatnog sektora, razviju sopstvene poslovne ideje, unaprede veštine i znanja i postanu preduzetnici.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00