ponedeljak, 10. oktobar 2016.  07:36h
Pročitano 1802 puta

Prijem profesionalnih vojnika u Specijalnu brigadu

Ministar odbrane Zoran Đorđević doneo je Odluku o popuni upražnjenih radnih mesta profesionalnih vojnika na određeno vreme u Specijalnoj brigadi neposrednim prijemom vojnika u rezervi iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane.

Prijave za popunu radnih mesta podnose se do 17. oktobra  najkasnije do 9 sati u Specijalnoj brigadi Prijave za popunu radnih mesta podnose se do 17. oktobra najkasnije do 9 sati u Specijalnoj brigadi http://www.mod.gov.rs/

Reč je novom pristupu u popuni upražnjenih mesta u Specijalnoj brigadi u odnosu na dosadašnju praksu (popuna putem javnog konkursa i neposrednim prijemom vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka).

Mesta službovanja su Pančevo i Niš. Potencijalni kandidati su svi državljani Republike Srbije koji su odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina života.

Prijave za popunu radnih mesta podnose se do 17. oktobra najkasnije do 9 sati u Specijalnoj brigadi, kasarna „Aerodrom“, ul. Sarajevska bb u Nišu i kasarni „Rastko Nemanjić“, ul Jabučki put bb u Pančevu.

Nakon selekcije sa najboljim kandidatima zaključuje se ugovor o radu na određeno vreme i primaju se u profesionalnu vojnu službu 1. marta 2017. godine u svojstvu profesionalnog vojnika na period od šest meseci uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina života.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00