četvrtak, 29. septembar 2016.  17:00h
Pročitano 2286 puta

Novi parkinzi za bicikle u Pančevu

JKP “Parking servis” Beograd donirao je 30 P Profila za parkiranje bicikala Gradu Pančevu, a ovih dana oni su postavljeni na više lokacija.

Radi unapređenja uslova života građana, zaštite životne sredine i podsticanja stanovništva Pančeva da koristi bicikle u gradu će biti postavljeno ukupno 30 P profila za parkiranje bicikala Radi unapređenja uslova života građana, zaštite životne sredine i podsticanja stanovništva Pančeva da koristi bicikle u gradu će biti postavljeno ukupno 30 P profila za parkiranje bicikala A.Č.

Radi unapređenja uslova života građana, zaštite životne sredine i podsticanja stanovništva Pančeva da koristi bicikle, zahvaljujući ovoj donaciji, u gradu će biti postavljeno ukupno 30 P profila za parkiranje bicikala i to: 13 P profila u krugu Opšte bolnice, 6 u krugu Zelene pijace, 6 ispred Nove pošte u Ulici Svetog Save i 5 profila ispred Stare pošte na uglu ulica Generala Petra Aračića i Štrosmajerove. 

 

2 posta

 

Andrija Čupković, direktor JKP “Parking servisa” Beograd kaže da je do saradnje došlo na inicijativu gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova.

 

0 p pijaca

 

Danas su "P" profili za parkiranje dvotočkaša postavljeni ispred zgrada stare i nove Pošte. Da je ova značajna saradnja i razmena iskustva urodila plodom pokazuju juče postavljeni parkinzi na Zelenoj pijaci, koje građani već danas koriste, a uskoro će novi profili biti postavljeni u krugu Opšte bolnice Pančevo i na drugim lokacijama, kaže Čupković.

Grad Pančevo će, u skladu sa zakonom, donirane P profile dati na korišćenje JKP “ Higijeni” Pančevo.

 

3 posta

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00