petak, 16. septembar 2016.  14:19h
Pročitano 1248 puta

Pančevo konkuriše za nagradu Evropski grad mobilnosti

Danas je počela Evropska nedelja mobilnosti, u okviru koje će do 22. septembra učesnici ovogodišnje manifestacije, prilikom organizacija raznih aktivnosti i događaja, imati u vidu glavnu temu “Pametna i održiva mobilnost – investicija za Evropu”, sa pozivom na akciju “Pametna mobilnost – jaka ekonomija”. 

Obeležavanje Evropske nedelje mobilnosti u Pančevu je počelo predavanjem Dejana Radivojeva, masteranta Fakulteta tehničkih nauka na temu: Alternativni vidovi prevoza – veća bezbednost u saobraćaju Obeležavanje Evropske nedelje mobilnosti u Pančevu je počelo predavanjem Dejana Radivojeva, masteranta Fakulteta tehničkih nauka na temu: Alternativni vidovi prevoza – veća bezbednost u saobraćaju Pančevo.MOJKraj.rs

Ovoga puta, Pančevo će učestvovati kao Zlatni učesnik, s obzirom da su ispunjeni uslovi za  kandidaturu za nagradu: Evropski grad mobilnosti.

Obeležavanje ove nedelje u Pančevu je počelo predavanjem Dejana Radivojeva, masteranta Fakulteta tehničkih nauka na temu: Alternativni vidovi prevoza – veća bezbednost u saobraćaju. Predavanju su prisustvovali učenici Tehničke i Mašinske škole, kao i predstavnici Gradske uprave i neki od članova Gradskog veća.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00