sreda, 14. septembar 2016.  12:02h
Pročitano 994 puta

Produžen rok za prijave na konkurs u okviru projekta "Edukuj se, zaposli se"

Produžen je rok za prijavu na Javni poziv mladim nezaposlenim licima za učešće u projektu „Edukuj se, zaposli se“ i trajaće do 23. septembra.

Projekat realizuje Regionalni edukativni centar Banat, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i u partnerstvu sa Gradom Pančevom, Regionalnim centrom za društveno-ekonomski razvoj – Banat i doo za vođenje poslovnih knjiga Beba company Pančevo.  

Projektom je predviđeno da 30 mladih nezaposlenih lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje pohađa obuku iz oblasti preduzetništva, a nakon eliminacionog takmičenja, 10 najboljih učesnika imaće priliku da uz podršku mentora razvije svoju ideju. Za tri najbolje poslovne ideje biće obezbeđena finansijska podrška u pojedinačnom iznosu od 240.000 dinara.

Grad Pančevo poziva sve zainteresovane koji ispunjavaju uslove konkursa i imaju ideju za pokretanje sopstvenog posla da se informišu na zvaničnoj Internet prezentaciji Grada Pančeva i konkurišu kako bi ostvarili svoju poslovnu ideju.

 

flajer

 

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00