četvrtak, 1. septembar 2016.  12:44h
Pročitano 1216 puta

Gradonačelnik na prijemu đaka prvaka u školi u Jabuci

Prvog školskog dana, gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov đacima prvacima poželeo je srećan početak jednog novog razdoblja – đačkog doba.

Saša Pavlov čestitao je prvacima polazak u prvi razred, kao i njihovim roditeljima, bakama i dekama, naglasivši značaj njihove podrške, podrške učitelja i nastavnika u tom periodu odrastanja i novih obaveza sa kojima se đaci susreću Saša Pavlov čestitao je prvacima polazak u prvi razred, kao i njihovim roditeljima, bakama i dekama, naglasivši značaj njihove podrške, podrške učitelja i nastavnika u tom periodu odrastanja i novih obaveza sa kojima se đaci susreću Grad Pančevo

Gradonačelnik, članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje mr Tatjana Božić i predstavnik Agencije za saobraćaj grada Pančeva posetili su danas Osnovnu školu „Goce Delčev“ u Jabuci, gde su prisustvovali svečanom prijemu đaka prvaka i podelili prvacima zaštitne prsluke i saobraćajne bukvare.

Saša Pavlov čestitao je prvacima polazak u prvi razred, kao i njihovim roditeljima, bakama i dekama, naglasivši značaj njihove podrške, podrške učitelja i nastavnika u tom periodu odrastanja i novih obaveza sa kojima se đaci susreću.

Želim vam da se u ovim prostorijama lepo družite, igrate i da mnogo toga lepog naučite, ali da vas niko školom ne plaši jer je škola najlepše mesto u kome ćete boraviti tokom vašeg života, poručio je gradonačelnik i istakao da je škola mesto za učenje, ali i mesto za upoznavanje novih drugara, za druženje i igru, kazao je Pavlov.

Članica Gradskog veća mr Tatjana Božić takođe je poželela prvacima srećan početak školovanja.

Želim da vam škola bude radost, a ne obaveza, da u školi budete zadovoljni, da se družite, da nešto naučite. Prvi razred služi druženju, osnovnim navikama, da slažete svoje knjige i sveske i da naučite ono što vas tek čeka od drugog razreda pa nadalje, rekla je Božić.

 

0 pavlov u skol

 

Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva i ove godine za đake prvake obezbedio je saobraćajne bukvare i zaštitne prsluke. Naši najmlađi sugrađani polaskom u školu postaju samostalni učesnici u saobraćaju, te je gradonačelnik istakao značaj edukacije u oblasti bezbednosti saobraćaja i rekao da će se đaci uz saobraćajni bukvar i podršku roditelja, baka i deka, upoznati sa potencijalnim opasnostima u saobraćaju i ostalim detaljima.

Ovim povodom, Osnovnu školu „Sveti Sava“ Pančevo posetili su zamenik gradonačelnika Predrag Živković i Aleksandar Stevanović, član Gradskog veća zadužen za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj i predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja grada Pančeva.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00