četvrtak, 25. avgust 2016.  09:45h
Pročitano 691 puta

Gradonačelnik osudio zlostavljanje pasa na teritoriji Pančeva

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov najoštrije osuđuje brutalan čin zlostavljanja pet pasa koji se dogodio na teritoriji grada Pančeva 18. avgusta i koji je potresao javnost.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov najoštrije osuđuje brutalan čin zlostavljanja pet pasa koji se dogodio na teritoriji grada Pančeva 18. avgusta i koji je potresao javnost Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov najoštrije osuđuje brutalan čin zlostavljanja pet pasa koji se dogodio na teritoriji grada Pančeva 18. avgusta i koji je potresao javnost Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

On je u saopštenju za javnost pozdravio brzu akciju pančevačke policije koja je najavila podnošenje krivične prijave protiv lica za koje se sumnja da je počinilac krivičnog dela ubijanja i zlostavljanja životinja.

Grad Pančevo je slobodan grad otvorenog srca za sve, grad koji neguje prave vrednosti i stara se o stvaranju dobrih uslova za život svih bez razlike. To se odnosi i na aktivnosti i podizanje društvene svesti i brige o životinjama, i zbog toga ovakav užasan čin mora biti najoštrije osuđen i poslata poruka svima da volimo i brinemo i pomognemo životinjama, jer nas to oplemenjuje i čini boljim ljudima, napominje gradonačelnik Saša Pavlov.

Policija je juče saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv 68-godišnjeg muškarca jer je zlostavljao pet pasa i naneo im povrede, a potom ih ostavio pored kontejnera.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00