utorak, 26. jul 2016.  10:12h
Pročitano 1213 puta

Šesti Rekreativno-edukativni kamp Društvo u prirodi

Kancelarija za mlade grada Pančeva će i ovog leta, šesti put, u svoje aktivnosti uvrstiti organizaciju i realizaciju projekta pod nazivom Rekreativno-edukativni kamp “Društvo u prirodi”, koji omogućava srednjoškolcima i srednjoškolkama Pančeva da kvalitetno provedu vreme na raspustu.

Kamp namenjen grupi od 20 polaznika i polaznica podrazumeva predavanja, radionice i aktivnosti na otvorenom, kroz koje će biti obuhvaćene teme i oblasti koje se tiču života mladih u lokalnoj zajednici – zdravlje i odrastanje, volonterizam, aktivizam, zaštita životne sredine, slobodno vreme, mobilnost i rekreacija mladih, tolerancija i međusobno razumevanje, kultura i kreativnost i slično.

Sa srednjoškolcima i srednjoškolkama će raditi predavači iz civilnog i javnog sektora, koji imaju dugogodišnja iskustva i znanja u ovim oblastima.

Kamp je namenjen mladima uzrasta prvog i drugog razreda srednjih škola sa teritorije grada Pančeva, a održaće se u periodu od od 26. do 31. avgusta, u Školsko-rekreativnom centru “Čardak“, u Deliblatskoj peščari. 

Kompletno učešće u kampu, sa prevozom, smeštajem i obrocima, obezbeđeno je od strane organizatora.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade grada Pančeva
(Gradska uprava grada Pančeva,
Trg kralja Petra I broj 2-4,
2. sprat, kancelarija broj 204,
telefon 013 308 907,
mobilni telefon 064 866 24 15,
mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Ako imaš 16, 17 ili 18 godina i ideš u neku od srednjih škola u Pančevu, ako želiš da provedeš vreme u prirodi i vratiš se bogatiji za pregršt novih znanja i veština, interesantnih informacija, otkrivenih potencijala i interesovanja, novih prijatelja i prijateljica, onda ispunjavaš sve uslove da se priključiš Društvu u prirodi, piše u pozivu organizatora.

Prijavi se za učešće slanjem popunjenog prijavnog formulara na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa naznakom 
Prijava za učešće u Rekreativno-edukativnom kampu DRUŠTVO U PRIRODI 2016.

Rok za konkurisanje je do ponedeljka, 15. avgusta.

Formular za prijavljivanje može se preuzeti sa zvanične internet prezentacije grada Pančeva.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00