ponedeljak, 4. jul 2016.  01:28h
Pročitano 912 puta

Rebalans budžeta na sednici Skupštine

Odbornici Skupštine Pančeva, na sednici zakazanoj za ponedeljak, 4. jul u 10 sati, razmatraće između ostalog, drugi rebalans budžeta.

Sednica skupštine trebalo bi da počne u 10 sati Sednica skupštine trebalo bi da počne u 10 sati Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Rebalansom je najavljeno povećanje budžeta koje iznosi oko 46 miliona dinara, a to znači da će budžet za 2016. godinu biti nešto veći od 6 milijardi dinara. 

Na dnevnom redu sednice naći će se i predlog Odluke o kreditnom zaduženju Grada radi finansiranja kapitalnih investicaja, kao i predlog Odluke o istupanju Pančeva iz Regionalnog centra za društveno ekonomski razvoj „Banat", jer Grad planira da učestvuje u osnivanju Regionalne razvojne agencije za područje južnog Banata.

Odbornici će na ovoj, trećoj, sednici razmatrati i predlog Odluke o raspisivanju javnog konkursa za imenovanje direktora u tri gradska i četiri seoska javno-komunalna preduzeća. Konkurs bi trebalo da bude raspisan za izbor direktora u JKP „Vodovod i kanalizacija", JKP „Mladost", JKP ATP i u komunalnim preduzećima u Dolovu, Omoljici, Banatskom Novom Selu i Glogonju. 

Na dnevnom redu će biti i protokol koji je Vlada Srbije potpisala sa Vladom Kine o pilot projektu proizvodnje energije iz otpada u Pančevu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00