nedelja, 3. jul 2016.  17:47h
Pročitano 5694 puta

Objavljen konačan raspored učenika po srednjim školama

Budući srednjoškolci na sajtu Ministarstva prosvete mogu pogledati konačnu rang listu za upis u srednju školu i videti na koje zanimanje iz njihove liste želja su raspoređeni.

U Elektrotehničkoj školi u Pančevu u prvom krugu raspoređeni su učenici na sve obrazovne profile U Elektrotehničkoj školi u Pančevu u prvom krugu raspoređeni su učenici na sve obrazovne profile Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Dovoljno je da se sa šifrom učenika ulogujete na http://www.upis.mpn.gov.rs/

Konačni rezultati sutra će biti objavljeni i na oglasnim tablama u osnovnim školama, a u utorak i sredu, 5. i 6. jula od 8 do 15 sati budući srednjoškolci podnosiće dokumenta u srednjim školama u koje su raspoređeni kako bi i formalno upisali srednju školu.

Sutra od 20 sati biće objavljena preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu, a 6. jula od devet do 13 časova je popunjavanje, predaja i unošenje liste želja učenika za drugi upisni krug. 

Osmog jula od osam sati biće preciziran i konačan raspored učenika, a istog dana od osam do 15 sati, biće upriličen i upis učenika u srednje škole u okviru drugog upisnog kruga.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00