sreda, 29. jun 2016.  08:59h
Pročitano 862 puta

Inicijativa za obnovu toaleta u školi u Omoljici

Udruženje građana Suncokret iz Omoljice po treći put zaredom organizuje Međunarodni volonterski kamp „Sunflower“, koji se održava u Omoljici u periodu 15. do 25. jula.

O.Š. ,,Dositej Obradović'' u Omoljici je spremna da ustupi svoje prostorije za održavanje međunarodnog kampa u narednom periodu, ali problem predstavlja nebezbedno i neadekvatno kupatilo koje se nalazi u okviru fiskulturne sale. Neophodno je uraditi sanaciju i opremanje novih cevi za vodu, keramičarske i molerske intervencije, a samim tim i postavljanje tri lavaboa, wc šolje, i tuš kabine. 

Bavite se elektrikom, molerajem, keramikom, vodoinstalater ste ili ste spremni da donirate sanitarne elemente (pločice, lavaboe, wc šolje, slavine, bojler) ili PVC stolariju (vrata, prozore) jednostavno imate ideju i želeli biste da doprinesete organizaciji trećeg međunarodnog kampa u Omoljici, onda ćemo sigurno naći prostora da postanete deo ove sjajne priče, navodi se u pozivu organizatora.

Uređenje ovog toaleta značajno će poboljšati uslove za decu tokom trajanja školske godine, rad i funkcionisanje sportskih klubova koji koriste ove toalete, kao i održavanje međunarodnih kampova u narednim godinama!

Međunarodni volonterski kamp ,,Sunflower'' za cilj ima afirmaciju mladih iz Omoljice da se aktivno uključe u volontiranje i pokretanje pozitivnih promena u svom okruženju, te pruža mogućnosti i celokupnom stanovništvu da se upozna i druži sa mladim ljudima iz celog sveta. Druženje, zabava, konverzacija na engleskom jeziku, interkulturanost i tolerancija, samo su neke od mnogobrojnih prednosti koje ovakav tip volontiranja pruža svim učesnicima istog.

Ukoliko želite da svojim idejama, veštinama ili znanjem uzmete učešće u organizaciji i realizaciji kampa „Sunflower 3“, javite se na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pošaljite poruku na fejsbuk stranici Udruženja.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00