sreda, 22. jun 2016.  10:42h
Pročitano 1898 puta

Dolovci pokazali humanost

Dolovački Dom kulture je u petak, 17. juna bio domaćin humanitarne žurke na kojoj je cilj bilo prikupljanje pomoći za mladog Nenada Gavu, koji je oboleo od tumora limfnih čvorova.

Na žurci je prikupljeno nešto više od 64.000 dinara što je i bio jedan od glavnih ciljeva Na žurci je prikupljeno nešto više od 64.000 dinara što je i bio jedan od glavnih ciljeva N.Radonjin

Dolovci su prepoznali veličinu akcije i odazvali se pozivu na ovo humano druženje. Diskoteka njihove kulturne ustanove bila je puna, kao u vremena kada se na ovom mestu izlazilo. Podršku žurci i ovoga puta dao je lokalni muzičar Dragan Zlatić sa svojim prijateljima iz struke. Svi zajedno učinili su da amosfera bude dobra, a mladi  aktivisti KUD-a „Banatski vez” da niko ne ostane žedan. 

Epilog svega je prikupljenih nešto više od 64.000 dinara što je i bio jedan od glavnih ciljeva. Iza organizacije ovog humanog gesta stoji više dolovačkih institucija i društava poput mesne zajednice „Mita Vukosavljev”, javno-komunalnog preduzeća „Dolovi”, već pomenutog domaćina Doma kulture i KUD-a „Banatski vez”. Svi oni već duži period organizuju slične akcije sa ciljem da se prikupi novac za nekog kome je on u tom trenutku neophodan.

Organizatori su zadovoljni sprovedenom akcijom a sav prikupljen novac uplatiće se na račun pomenutog mladića koji treba da nastavi lečenje od ove teške bolesti.

 

HUMANITARNA ŽURKA 2

Autor:  Nikola Radonjin
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00