sreda, 8. jun 2016.  07:47h
Pročitano 1460 puta

Obuka Informacione tehnologije i poslovanje

Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj – Banat u saradnji sa Gradom Pančevom, a uz podršku Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije, organizuje promociju Godine preduzetništva i aktuelnih javnih poziva za podršku u poslovanju, kao i jednodnevnu obuka na temu „Informacione tehnologije i poslovanje“.

Nakon uspešno završene obuke polaznicima će biti uručeni sertifikati, a predviđena obuka, kao i sav radni materijal koji će se koristiti u toku obuke su besplatni Nakon uspešno završene obuke polaznicima će biti uručeni sertifikati, a predviđena obuka, kao i sav radni materijal koji će se koristiti u toku obuke su besplatni pixabay.com

Promocija će se održati 16. juna u prostorijama Gradske uprave Pančevo, sala 9, Trg Kralja Petra I, br. 2-4 sa početkom u 9:30 časova.

Nakon završene promocije, biće održana jednodnevna obuka na temu „Informacione tehnologije i poslovanje namenjena svim potencijalnim i postojećim malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima. 

Program obuke obuhvata uvođenje IT rešenja u poslovanje, pregled ICT sistema (ERP, CRM, DMS i mobilne aplikacije), web sajtove, Cloud concept, socijalne mreže, E-banking, itd. 

Nakon uspešno završene obuke polaznicima će biti uručeni sertifikati, a predviđena obuka, kao i sav radni materijal koji će se koristiti u toku obuke su besplatni.

Svi zainteresovani svoje učešće mogu prijaviti kod Gradske uprave Pančevo, kontakt osoba Marina Kahrić Lazić, tel. 013/308-962, e-mail: marina.kahrićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do 9. juna.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00