sreda, 8. jun 2016.  07:31h
Pročitano 1041 puta

Radionice za mlade “Kad porastem biću…”

Udruženje Connecting people i Regionalni volonterski centar iz Pančeva pozivaju mlade od 14 do 21 godine da se prijave za učešće u nizu aktivnosti pod nazivom "Kad porastem biću...", koje će se realizovati tokom juna i jula.

Program je namenjen mladima iz Pančeva i okoline, a prijave se primaju do 9. juna Program je namenjen mladima iz Pančeva i okoline, a prijave se primaju do 9. juna

Rok za prijavu je 9. jun.

Program je namenjen mladima iz Pančeva i okoline.

"Kad porastem biću..." realizovaće se kroz seriju interaktivnih radionica, tematskih igara i društvenih aktivnosti koje imaju za cilj ispitivanje interesovanja i podršku mladima u koracima ka profesionalnom usavršavanju.

Učesnici i učesnice imaće priliku da preistipaju svoja interesovanja, nauče kako da upravljaju vremenom, razviju komunikacione veštine i steknu širu sliku o profesijama koje ih interesuju kroz organizovane susrete sa ljudima različitih zanimanja.

Ideja je da se tokom projekta ponovo oživi i Karijerni Info Kutak - KIK u Pančevu, koji bi svojim radom pružao podršku mladim ljudima da odluku o karijeri i daljem školovanju i zanimanju donesu na osnovu njihovih sposobnosti i potreba tržišta rada, navodi se u pozivu Regionalnog volonterskog centra Pančevo.

Svi zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem formulara do 9. juna.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem Facebook stranice Regionalnog volonterskog centra Pančevo.

Program se realizuje u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Pančeva, uz podršku Nacionalne asocijacije praktičara/ki omladinskog rada - NAPOR i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00