četvrtak, 2. jun 2016.  00:46h
Pročitano 12734 puta

Štrajk glađu pančevačkog frizera zbog sudskog naloga za iseljenje iz kuće

Dragan Domazetovski, poznati pančevački frizer je juče u pet minuta do dvanaest započeo štrajk glađu ispred zgrade Osnovnog suda u Pančevu jer mu je naloženo da se iseli iz kuće koju je, kako kaže, legalno kupio i renovirao.

Dragan Domazetovski je započeo štrajk glađu ispred Suda u Pančevu Dragan Domazetovski je započeo štrajk glađu ispred Suda u Pančevu B.R.

Kako Domazetovski kaže, kuću je kupio 2006. godine, i upisan je kao vlasnik. 

Renovirao sam je i iz ruiniranog stanja osposobio za život. Sada traže poništavanje ugovora, nakon mog ulaganja. Tražim od Suda preispitivanje ove odluke, kaže Domazetovski.

On je novinarima okupljenim ispred suda objasnio da je tri godine kasnije, nakon renoviranja kuće, utužen od jednog od prethodnih vlasnika i ubrzo mu je stiglo i obaveštenje da mu se kupovina poništava.

 

0 dome potpisi

 

Nakon pravnih i vlasničkih peripetija i žalbi višim sudskim instancama, rok za iseljenje njega i njegove porodice je do kraja ove nedelje, zbog čega se odlučio na ovaj korak.

Domazetovski smatra da je žrtva prevare prilikom kupovine objekta i počeo je da prikuplja potpise o preispitivanju sudske odluke.

U njegovim nastojanjima da ga ne isele iz kuće, u prvih pola sata potpisom ga je podržalo blizu 400 Pančevaca, a oko 60 njih je i ostalo sa njim ispred zgrade suda.

 

0 gradjani potpisuju

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(29 glasova)

Komentari  

+14 #1 dara 02-06-2016 13:04
Za neverovati je da neko legalno kupi nekretninu, bude registrovan kao vlasnik iste, a onda , nalog za iselenje! Gde mi ovo zivimo?
Odgovori
+13 #2 Djoka Koka 02-06-2016 16:36
Nista nemoguce za ovaj nakorumpiraniji sud u ovoj j..enoj drzavi , a i advokati su slicna bransha - prodaju te dok trepnes za neki dinar vishe ! Sve ovo govorim iz licnog iskustva jer sam se nalazio u istoj situaciji !!!
Odgovori
+6 #3 garibaldi 04-06-2016 11:35
maaa....verovatno je nekome zapala za oko lokacija...a naravno ako podrzavate, trenutnu, vladajucu strukturu svasta vam se moze dodvoriti...
verovatno je covek stranacki nepodoban za "ove" na vlasti...

pozdrav i podrska coveku u nadi da istraje u svojoj nameri i da ce se zavrsiti u njegovu korist
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00