petak, 27. maj 2016.  20:43h
Pročitano 916 puta

Radionica grafičkog žurnalizma u Pančevu

“Elektrika”, udruženje za razvoj kulture, raspisalo je konkurs za prijavljivanje na jednodnevnu radionicu grafičkog žurnalizma u Pančevu.

Radionica je namenjena svim starijima od 15 godina koji žele da saznaju više o grafičkom žurnalizmu i da se upoznaju sa ovim žanrom Radionica je namenjena svim starijima od 15 godina koji žele da saznaju više o grafičkom žurnalizmu i da se upoznaju sa ovim žanrom

Radionica je namenjena svim starijima od 15 godina koji žele da saznaju više o grafičkom žurnalizmu i da se upoznaju sa ovim žanrom.

Grafički žurnalizam se razvijao kroz istoriju stripa i novinarstva, a oni koji žele da steknu početna znanja o ovome, mogu se prijaviti.

Radionica će podrazumevati rad sa mentorima, a svi učesnici će moći da započnu praktični rad na sopstvenoj priči i da se konsultuju sa mentorina i nakon završene jednodnevne radionice.

Tačan termin i mesto radionice još uvek nije određen, a biće realizovana sredinom novembra. Svi zainteresovani koji se prijave biće blagovremeno obavešteni o detaljima, navodi se u pozivu.

Prijavljivanje se vrši slanjem mejla na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

U prijavi je potrebno napisati ime i prezime, kontakt telefon i kraću biografiju. Za učestvovanje nije potrebno prethodno iskustvo, a oni koji ga imaju mogu u prijavi poslati i svoje radove.

Projekat “Radionica grafičkog žurnalizma” realizuje Udruženje za razvoj kulture “Elektrika” uz podršku Grada Pančeva i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00