subota, 21. maj 2016.  10:38h
Pročitano 2401 puta

Prijave za karnevalske grupe do 1. juna

Počelo je prijavljivanje karnevalskih grupa zainteresovanih da učestvuju u velikoj karnevalskoj povorci “Internacionalnog karnevala Pančevo 2016”.

“Internacionalni karneval Pančevo 2016” će se održati od 14. do 18. juna “Internacionalni karneval Pančevo 2016” će se održati od 14. do 18. juna Karneval Pančevo

Svi koji žele da učestvuju u karnevalu, a nisu se do sada prijavili, formular za prijavu mogu preuzeti sa sajta www.karnevalpancevo.com.

Popunjena prijava se dostavljana e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a uz prijavu je potrebno poslati i muzičku numeru za predstavljanje grupe u karnevalskoj povorci.

Karnevalsku grupu čini grupa od najmanje petnaest osoba, dok gornji limit ne postoji, jednako kostimiranih ili koji obrađuju istu temu.

Neprijavljene karnevalske grupe i osobe koje nisu kostimirane ne mogu da učestvuju u povorci i neće moći da se kreću obeleženom trasom međunarodnog karnevala.

Rok za prijavu karnevalskih grupa je do 1. juna.

“Internacionalni karneval Pančevo 2016” će se održati od 14. do 18. juna, a međunarodna karnevalska povorka je planirana za 18. jun u 20 časova. 

Očekuje nas bogat i raznovrstan program sa brojnim učesnicima iz zemlje i inostranstva, saopštili su organizatori.

Internacionalni karneval u Pančevu je međunarodna manifestacija od velikog značaja za Republiku Srbiju koja predstavlja različite kulture i karnevalske tradicije iz celog sveta. 

Kao najveća gradska manifestacija i prvi međunarodni karneval u Srbiji održava se od 2004. godine, u organizaciji Udruženja ''Prijatelji Pančeva'' u kojoj učestvije veliki broj građana i institucija. Dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja.

Ova manifestacija postala je turistička atrakcija koju poseti više od 100.000 posetilaca sa oko 2.000 učesnika iz više od 10 zemalja. Doprinela je povećanom interesovanju za Pančevo i Srbiju, povećanoj pansionskoj i vanpansionskoj potrošnji i značajnim ekonomskim efektima koje grad ostvaruje za vreme karnevala, saopštili su organizatori.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00