petak, 20. maj 2016.  21:53h
Pročitano 1492 puta

Nagradni konkurs Grand kafe u slavu komšiluka

Komšija je neko ko ima posebnu važnost u našem životu, a komšijske veze su tradicionalne i neraskidive. 

Posvećena pravim porodičnim vrednostima, i kao dobar komšija, Grand kafa već godinama neguje i poštuje tu neraskidivu sponu i obeležava Svetski dan komšija. 

U znak obeležavanja Dana komšija, Grand kafa je poklonila svojim potrošačima i posebno komšijsko pakovanje sa čak 20% Grand kafe Gold gratis, za što više druženja i zajedničkih trenutaka. A za najbolje komšije koje takve trenutke zabeleže, od 20. maja do 20. juna Grand kafa ogranizuje nagradni konkurs. 

Za najbolju komšijsku priču, video snimak i fotografiju, pripremljene su vredne nagrade - i za autore i za njihove komšije. Materijal koji dočarava negovanje komšijskih odnosa dovoljno je samo postaviti na facebook ili instagram profil uz hashtag #dankomsija ili na sajt www.dankomsija.rs

Pobednike konkursa, po mišljenju žirija, čekaju vredne nagrade u svakoj od kategorija. Za kategoriju komšijske priče laptop, za video kategoriju full HD kamera, za kategoriju slike fotoaparat. Svaki komšija naših pobednika konkursa dobija Beko aparat za brzu i jednostavnu pripremu turske kafe. Osim toga,pripremljeno je još 20 utešnih nagrada.

Za Grand kafu je obeležavanje Dana komšija svojevrstan čin poštovanja prema komšijama, i on za nas ne pripada samo jednom danu. Najboljim komšijama nije potreban povod za druženje i uživanje u svojim malim komšijskim ritualima, a kafa je jedan od njih. Kafa sa komšijama je tradicija, jer u nama budi ono što najviše volimo, osećamo i delimo, osmeh, prijateljstvo i ljubav. Zato je komšijska kafa najopuštenija i najomiljenija, uz koju se nastaju najlepše komšijske priče koje se trudimo da ovekovečimo i nagradimo, kaže Nina Cvetković, senior brend menadžer Grand kafe Gold.

U želji da svima pruži što više uživanja svakoga dana, da podstakne komšije da se druže i pomažu, Grand kafa Gold obeležava već četiri godine ovaj svetski praznik i trudi se da obraduje što više komšija i prijatelja. Od podele kafe komšijama i postera u zgradama koji promovišu komšijski bonton, nagradnih konkursa i komšijskih druženja, rampi za osobe sa invaliditetom i besplatne predstave na Kafi sa kneginjom koja je obišla gradove širom Srbije - sve ove aktivnosti koje Grand kafa sprovodi promovišu istinske ljudske vrednosti kao što su humanost, tolerancija, poštovanje i ljubaznost u doba u kom dominiraju brzina i manjak vremena. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00