petak, 22. april 2016.  15:47h
Pročitano 2394 puta

Nove prostorije MZ Mladost

U Sremskoj ulici na Novoj Misi otvorene su renovirane prostorije Mesne zajednice „Mladost“.

Nove prostorije svečano su otvorili gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i predsednik MO „Mladost“ Božidar Nikolić Nove prostorije svečano su otvorili gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i predsednik MO „Mladost“ Božidar Nikolić Grad Pančevo

Nove prostorije svečano su otvorili gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i predsednik MO „Mladost“ Božidar Nikolić.

Gradonačelnik Saša Pavlov naglasio je da se ovakvi prostori otvaraju zbog građana i da oni treba da ih koriste u maksimalnom kapacitetu.

Renovirali smo prostorije, Grad je posredstvom Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva uložio blizu 2 miliona dinara. Renoviranje prostora, kao što je obećano, je završeno, možda je malo više potrajalo, ali isključivo zbog nekih pravno-imovinskih problema i danas ga predajemo na korišćenje građanima, da bi građani ovde ostvarili svoja prava, shodno ovlašćenjima Mesne zajednice, ali i više od tih prava, jer ljudi koji rade u mesnoj zajednici treba da budu servis građana i da čak i neke zahteve za koje nisu nadležni, blagovremeno prihvate, pripreme, obrade i pošalju Gradskoj upravi na dalje razmatranje. Mislim da ovakvi prostori otvaraju mogućnost za bolju konekciju između građana i Gradske uprave, rekao je gradonačelnik.

3 MZ Mladost

 

Članica Skupštine MZ „Mladost“ Radmila Dečermić rekla je da će ove prostorije moći da koriste i sva zainteresovana udruženja i istakla veliki značaj za građane Nove Mise.

Ove prostorije će nam mnogo značiti, nas ovde ima skoro 12.000 i bio nam je neophodan ovakav prostor. Uz veliku pomoć Grada, mi smo danas došli na svečano otvaranje, na radost i zadovoljstvo svih nas, rekla je ona.

MZ „Mladost“ osnovana je početkom devesetih godina, kada se odvojila od MZ Tesla i tada je bila u prostorijama u Sremskoj ulici, da bi zbog neadekvatnih uslova rada od 2000. godine do današnjeg dana, MZ funkcionisala u Jastrebačkoj ulici br. 5.

 

2 MZ Mladost

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00