četvrtak, 21. april 2016.  16:46h
Pročitano 1916 puta

Grad donirao skutere saobraćajnoj policiji

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić posetio je danas Policijsku upravu u Pančevu i poručio da prema statističkim pokazateljima građani koji žive u ovom okrugu mogu sebe smatrati jednim od bezbednijih u Republici Srbiji. 

U Pančevu je izvršena primopredaja pet skutera koje je Grad Pančevo donirao Policijskoj upravi Pančevo U Pančevu je izvršena primopredaja pet skutera koje je Grad Pančevo donirao Policijskoj upravi Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs

U Pančevu je danas izvršena primopredaja pet skutera koje je Grad Pančevo, odnosno Komitet za bezbednost saobraćaja, donirao Policijskoj upravi Pančevo.

Rebić je prilikom svoje posete Pančevu prisustvovao primopredaji pet skutera, koji su donacija grada Pančeva Policijskoj upravi u našem gradu i tom prilikom izjavio da će skuteri biti korišćeni za prevenciju i sprečavanje krivičnih dela i prekršaja i tom prilikom naglasio da je ovo značajan dan za PU Pančevo, koja se prema statističkim podacima kotira među boljim u Republici Srbiji. 

Na osnovu tih pokazatelja, građani koji žive u ovom okrugu se mogu smatrati značajno bezbednijim u odnosu na prosek Republike Srbije i okruge gde je taj rizik značajno veći. Zahvaljujući donaciji lokalne samouprave odnosno opštini Pančevo mi smo svedoci činjenice da Policijska uprava Pančevo danas dobija pet skutera koja će biti značajno korišćena u vidu prevencije i sprečavanja krivičnih dela i prekršaja, rekao je on i zahvalio lokalnoj samoupravi na donaciji.

 

1 gradonacelnik i rebic ispred supa pancevo

 

Gradonačelnik Saša Pavlov uručio je pančevačkoj policiji 5 skutera koji će doprineti da se policiji olakša rad i poveća mobilnost rada jedinica, što će pozitivno uticati prevashodno na bezbednost saobraćaja.

Ovi skuteri su samo jedan vid saradnje koji smo ostvarili u zadnjih godinu dana, jer je unapređenje bezbednosti u zajednici prioritetan cilj grada Pančeva i u tome imamo izuzetnu pomoć i saradnju i otvoren odnos sa našom Policijskom upravom, koja predstavlja jedan od najvažnijih elemenata podizanja bezbednosti u zajednici. Ovi skuteri su produkt rada Komiteta za bezbednost saobraćaja, koji je formiran i funkcioniše pri lokalnoj samoupravi, gde aktivno učestvuju pripadnici Policijske uprave u Pančevu. Sredstva su planski izdvojena i na osnovu sagledavanja potreba, identifikovali smo da je potrebna nabavka ovih skutera, rekao je gradonačelnik.

 

1 skuteri

 

U Pančevu je danas otvorena i kancelarija „Savetovalište za bezbednost – kuća bezbednosti“. Grad Pančevo ustupio je Policijskoj upravi na korišćenje poslovni prostor u Ulici Vojvode Radomira Putnika br. 14 i opremio kancelariju kako bi Savetovalište za bezbednost moglo neometano da funkcioniše.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00