nedelja, 10. april 2016.  07:26h
Pročitano 1906 puta

Nagrada za đake Poljoprivredne škole

Endre Đerfi i Aleksandra Sulja, učenici Poljoprivredne škole “Josif Pančić” u Pančevu, osvojili su treće mesto u izradi cvetnih aranžmana na temu “U susret Uskrsu” na 21. Međunarodnom sajmu hortikulture u Beogradu, a kao nagradu dobili su lap top računar.

Endre Đerfi i Aleksandra Sulja, učenici Poljoprivredne škole “Josif Pančić” u Pančevu, osvojili su treće mesto u izradi cvetnih aranžmana na temu “U susret Uskrsu” Endre Đerfi i Aleksandra Sulja, učenici Poljoprivredne škole “Josif Pančić” u Pančevu, osvojili su treće mesto u izradi cvetnih aranžmana na temu “U susret Uskrsu” Beogradski sajam

Reč je o takmičenju srednjih stručnih škola održanom 8. aprila, na Beogradskom sajmu, pod pokroviteljstvom Dragice Nikolić, predsednice Upravnog odbora Fondacije “Dragica Nikolić”.

Pokazalo se da je tema „U susret Uskrsu“ za sve takmičarske timove bila posebno inspirativna.

 

izrada aranzmana

 

Nagrade najuspešnijima - laptop računare za tri prvoplasirana tima, svečano je uručila Dragica Nikolić, predsednica Upravnog odbora Fondacije, koja je izrazila zadovoljstvo kreativnošću i entuzijazmom takmičara i njihovim izvanrednim radovima.

Po mišljenju stručnog žirija, najlepši cvetni aranžaman napravili su „osvajači“ prvog mesta - učenici Srednje poljoprivredne škole sa domom učenika iz Šapca. Drugo mesto pripalo je Tehničkoj školi „Drvo art“ iz Beograda, a treće Poljoprivrednoj školi „Josif Pančić“ iz Pančeva.

 

nagradjeni djaci i mentori

 

Endre Đerfi i Aleksandra Sulja, su učenici četvrtog četiri razreda, tehničari hortikulture, oboje su odlični đaci. Razredni starešina ima je Stojanka Ruptak, a mentori su im profesorke Stojanka Ruptak i Jasmina Dimitrijević.

Ovaj uspeh je i za njih lično i za školu veliki uspeh, jer na najbolji mogući način promovišu našu školu, saznali smo od Stojanke Ruptak.

Endre Đerfi je osvajao i međunarodne nagrade, u Umagu 2014. godine. Stojanka Ruptak kao razredni starešina je uočila njegov talenat, a sa njim puno radi Jasmina Dimitrijević, koja više od 10 godina obučava decu u izradi aranžmana.

 

nagradjeni rad 3 mesto

Na slici je nagrađeni rad učenika Poljoprivredne škole "Josif Pančić", Pančevo      foto: S.Ruptak

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00