sreda, 30. mart 2016.  15:08h
Pročitano 2269 puta

Sajam zapošljavanja – 6. aprila

Sajam zapošljavanja u Pančevu biće organizovan 6. aprila od 11 do 14 časova u Ulici Vojvode Živojina Mišića (na Korzou).

Ovako je bilo pre dve godine na Sajmu zapošljavanja u Pančevu Ovako je bilo pre dve godine na Sajmu zapošljavanja u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

U slučaju lošeg vremena sajam će biti u holu Gradske uprave Pančevo.

Grad Pančevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2016. godinu, organizovaće Sajam zapošljavanja u 2016. godini, u cilju povećanja vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u Pančevu, najavljeno je iz Gradske uprave. 

Na Sajmu će se predstaviti poslodavci koji učestvuju u meri „Studentska letnja praksa“, kao i poslodavce koji nameravaju da zaposle nove radnike.

Na sajmu se očekuje učešće 40 različitih poslodavaca koji će oglastiti oko 130 slobodnih radnih mesta.

Zainteresovanim sugrađanima će na štandu grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivom koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „Samozapošljavanje“ (sredstva za otvaranje privrednog društva ili preduzetničke radnje, nabavku opreme i adaptaciju prostora). 

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje biće na raspolaganju informacije o uslugama i programima koje pruža ova ustanova. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00