nedelja, 20. mart 2016.  12:00h
Pročitano 964 puta

Gradski konkurs za pružanje podrške udruženjima građana

Gradonačelnik grada Pančeva je raspisao Konkurs za su/finansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblasti pružanja podrške i osnaživanja udruženja građana grada Pančeva u 2016. godini.

Konkurs je otvoren do 2. decembra Konkurs je otvoren do 2. decembra

Cilj konkursa je osnaživanje i razvoj civilnog društva grada Pančeva – unapređenje uslova za obavljanje delatnosti udruženja građana grada Pančeva i pružanje podrške njihovim programima i projektima od javnog interesa, u oblastima zdravstva i socijalne politike, kulture, informisanja, brige o deci i mladima, obrazovanja, ekologije, turizma, vera i drugim oblastima, u skladu sa usvojenim razvojnim dokumentima grada Pančeva, navodi se u pozivu.

Ceo tekst Konkursa za su/finansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblasti pružanja podrške i osnaživanja udruženja građana grada Pančeva u 2016. godini, sa kriterijumima, pravilima apliciranja i načinom vrednovanja predloga programa/projekata možete preuzeti na sajtu grada.

 

Pravo učešća na konkursu imaju registrovana udruženja građana sa sedištem na teritoriji grada Pančeva, kao i crkve i verske zajednice koje svoju delatnost obavljaju na teritoriji grada Pančeva.

Rok za konkurisanje je do 2. decembra, odnosno do utroška sredstava opredeljenih za ovu namenu.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskoj upravi grada Pančeva (Trg kralja Petra I broj 2-4, 2. sprat, kancelarija 204), putem telefona 013/308-907 ili mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00