subota, 19. mart 2016.  13:51h
Pročitano 992 puta

Konkurs za mlade ekološke reportere

Udruženje "Ambasadori održivog razvoja i životne sredine" i kompanija Vip mobile otvorili su konkurs u okviru međunarodnog programa Mladi Eko-reporteri, za članak fotografiju ili video u oblasti zaštite životne sredine.

Konkurs je otvoren do 15. aprila za učesnike od 11 do 21 godine koji istražuju pitanja i probleme zaštite životne sredine i izveštavaju o njima kroz pisani, fotografski ili video zapis Konkurs je otvoren do 15. aprila za učesnike od 11 do 21 godine koji istražuju pitanja i probleme zaštite životne sredine i izveštavaju o njima kroz pisani, fotografski ili video zapis

Prijava radova je do 15. aprila.

Program Mladi Eko-reporteri sprovodi se od 2014. godine u Srbiji, a kompanija Vip mobile drugu godinu zaredom nagrađuje najuspešnije pojedince u okviru programa.

Konkurs je otvoren za učesnike od 11 do 21 godine koji istražuju pitanja i probleme zaštite životne sredine i izveštavaju o njima kroz pisani, fotografski ili video zapis. 

I ove godine nagrađujemo najbolje radove u svakoj kategoriji, tabletom za osvojeno prvo mesto, eksternim hard diskom za osvojeno drugo mesto i eksternim punjačem za telefon za osvojeno treće mesto, navodi se u pozivu.

Učesnici mogu da prijave više od jednog tipa rada i mogu da rade individualno ili u grupama. U slučaju grupnih radova, grupi će biti dodeljena jedna nagrada.

Prvoplasirani radovi sa nacionalnog takmičenja biće prosleđeni na međunarodno takmičenje.

Više o konkursu možete naći u Uputstvu na sajtu Udruženja “Ambasadori održivog razvoja i životne sredine”.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00