utorak, 18. jun 2024.  10:54h
Pročitano 334 puta

Otvoreni bazen u Pančevu počeće da radi 20. juna

Otvoreni plivački bazen na Sportskom centru Strelište počeće da radi oko 20. juna. Bazen će raditi tokom čitave nedelje, a radno vreme biće od 10 do 18 sati za građanstvo. Dok ne počne sa radom otvoreni bazen, rekreativci i sportisti mogu da koriste zatvoreni bazen.

Otvoreni bazen radiće za građanstvo svakog dana tokom nedelje u periodu od 10 do 18 sati Otvoreni bazen radiće za građanstvo svakog dana tokom nedelje u periodu od 10 do 18 sati Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Sa završetkom školske godine oko 20. juna mi otvorimo otvoreni plivački bazen i pratimo vremensku prognozu. Ljudi zovu i pitaju kada počinje da radi bazen, ali uvek otvaramo u isto vreme. Uvek je to sa završetkom đačke školske godine. Cena ulaznica nije menjana, ona je za odrasle 320 dinara, za decu do 5 godina se ne polaća ulaz, a za decu od 5 do 10 godina cena je 230 dinara, kaže za RTV Pančevo Predrag Stojadinov direktor JKP „Mladost“.

Ovih dana radnici Javno komunalnog preduzeća „Mladost“ rade na uređivanju samog bazena i prostora oko njega, kako bi bio spreman za punjenje vodom i početak sezone.

Neke značajna investicije su bile prošle godine kada su potpuno rekonstruisani toaleti na otvorenom plivačkom bazenu, uvek vršimo tehničku pripremu, uvek ima radova i provere. Za sada je sve kako treba, a nadam se da će tako biti i do 20. juna kada planiramo početak rada. Dok ne bude počeo da radi otvoreni bazen, za sve ljubitelje plivanja biće otvoren zatvoreni bazen i on će verovatno raditi do kraja juna. Posle toga zatvoreni bazen ulazi u letnji režim rada, biće radova, biće keramičkih radova pre svega na tribinama. Moramo da ga pripremimo za jesenje – zimsku sezonu, kaže Predrag Stojadinov.

Otvoreni bazen radiće za građanstvo svakog dana tokom nedelje u periodu od 10 do 18 sati. Prema najavama čelnika iz JKP „Mladost“ otvoreni bazen će raditi do polovine septembra kada se ulazi u zimski režim rada.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 116.70 117.41 USD 107.19 107.83 CHF 120.49 121.21 SEK 10.09 10.15