petak, 7. jun 2024.  20:05h
Pročitano 207 puta

Kreativna radionica pustovanja vune u Kačarevu

Kreativna radionica pustovanja vune održana je 6. juna u Domu kulture Kačarevo. U prostorijama biblioteke Doma kulture, pred grupom od desetak zainteresovanih polaznica radionice, predstavljena je ova stara etno tehnika rada sa vunom i mogućnosti izrade  najrazličitijih predmeta.

U prostorijama biblioteke Doma kulture, pred grupom od desetak zainteresovanih polaznica radionice, predstavljena je ova stara etno tehnika rada sa vunom i mogućnosti izrade  najrazličitijih predmeta U prostorijama biblioteke Doma kulture, pred grupom od desetak zainteresovanih polaznica radionice, predstavljena je ova stara etno tehnika rada sa vunom i mogućnosti izrade najrazličitijih predmeta Dom kulture Kačarevo

 

Radionicu je vodila Anka Škembarević iz Pančeva, umetnica za izradu unikatnih predmeta od vune.

Ovim je Dom kulture Kačarevo započeo ciklus umetničkih radionica za odrasle koje će se održavati svakog četvrtka u 11 časova. 

Sledeća - slikarska radionica - koju će voditi Jelena Badnjevac Ristić, slikarka iz Pančeva zakazana je za 13. jun u 11 sati. Svi zainteresovani koji žele da oprobaju svoje umetničke sklonosti i talente mogu da se prijave svakog dana u prostorijama Doma kulture Kačarevo ili na broj tel. 064 81 71 570. 

Radionice su besplatne za polaznike.

 

21 1

28

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00