sreda, 29. maj 2024.  21:14h
Pročitano 234 puta

U toku asfaltiranje puta ka Dolovu: Gradonačelnik obišao gradilište

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva je obišao radove koji se izvode u dužini od 17 kilometara na putu između Pančeva i Dolova. Tom prilikom se uverio da kvalitet i dinamika radova ispunjavaju očekivanja, ali i zahteve sugrađana.

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva je obišao radove koji se izvode u dužini od 17 kilometara na putu između Pančeva i Dolova Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva je obišao radove koji se izvode u dužini od 17 kilometara na putu između Pančeva i Dolova Grad Pančevo

 

„Realizujemo ono što su naši sugrađani iskazali kao potrebu za unapređenje kvaliteta života na teritoriji grada Pančeva. Konkretno, radovi koji se izvode na putu između Pančeva i Dolova, su sugrađani naseljenog mesta Stari Tamiš i naseljenog mesta Dolovo tražili od nas da uradimo, jer je postojeći put bio u izuzetno lošem stanju. Nadam se da ćemo za oko dve nedelje imati rehabilitovan, poslednji opštinski put na teritoriji grada Pančeva, put između Pančeva i Dolova. Imaćemo izvanrednu putnu infrastrukturu na teritoriji našeg grada, a ovaj put će umnogome doprineti tome. Ovaj drum nije jedina stvar koju radimo, što se tiče naših naseljenih mesta,ali i grada, nastavićemo da radimo sve ono što smo radili u prethodnom periodu po pitanju putne infrastrukture, da asfaltiramo, rekonstruišemo i rehabilitujemo puteve i ulice, jer to utiče na kvalitet života u Pančevu. Naša obaveza je da nastavimo da radimo i siguno će u Pančevu, u narednom periodu, biti asfaltirane sve one ulice koje nisu asfaltirane do sada, dok se ne bude završila i poslednja ulica duž celokupne teritorije grada Pančeva“, rekao je gradonačelnik Stevanović. 

Dragoslav Gligorijev, odbornik Skupštine Grada Pančeva i predsednik Saveta MZ Dolovo kaže da je ovo veliki dan za Dolovo.

„Ovo je investicija koja našim Dolovcima mnogo znači. Čestitam svim Dolovcima na ovako velikoj investiciji, zahvaljujem Vladi Republike Srbije, našem predsedniku, Aleksandru Vučiću, Gradu Pančevu, gradonačelniku Pančeva, Aleksandru Stevanoviću i naravno, svim članovima Mesne zajednice Dolovo, koji su učestvovali u realizaciji ove investicije. Naravno, ovo nije kraj. Nastavljamo sa izgradnjom i uređenjem Dolova. U narednom periodu će se graditi kanalizacija, nova kapela i još mnogo drugih stvari. Asfaltiraćemo ulice koje nisu završene i Dolovo će napredovati i dalje“, rekao je Gligorijev.

U narednom periodu, u Dolovu je planirana izgradnja kanalizacije, nova kapela i asfaltiranje ulica koje nisu završene, u cilju stvaranja još kvalitetnijih uslove za život i rad na teritoriji grada Pančeva.

 

IMG 5483 11

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00