ponedeljak, 20. maj 2024.  13:10h
Pročitano 180 puta

Finale takmičenja „Zdrava škola“ 21. maja u Stevičinoj školi u Pančevu

Finale takmičenja „Zdrava škola” u kojem će učestvovati učenici četvrtog razreda iz tri osnovne škole sa teritorije grada Pančeva će se održati, u utorak, 21. maja u 12 sati u OŠ „Stevica Jovanović” iz Pančeva.

Za sve učesnike su obezbeđene vredne nagrade, navodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo Za sve učesnike su obezbeđene vredne nagrade, navodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo Dom zdravlja Pančevo

 

Ovo je jedinstveni projekat patronažnih sestra Doma zdravlja Pančevo. Takmičenje je osmišljeno u vidu kviza, za četvrtake osnovnih škola. Ove godine u finalu ,,Zdrave škole“, koje će se održati 21. maja svoje znanje će odmeriti predstavnici škola ,,Đura Jakšić“ , ,,Miroslav Mika Antić“ i ,,Stevica Jovanović“ iz Pančeva, koja je ujedno i domaćin takmičenja.

Lična i komunalna higijena, bolesti prljavih ruku, lanac zaraze, vašljivost, zdravi stilovi života, čovekovo telo, pubertet su samo neke od tema koje Služba polivalentne patronaže sprovodi u svom zdravstveno vaspitnom radu sa školskom decom i koje će biti obrađene na takmičenju.

Za sve učesnike su obezbeđene vredne nagrade, navodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00