ponedeljak, 15. april 2024.  13:53h
Pročitano 206 puta

17. Foto-safari u Ivanovu 21. aprila

Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ Ivanovo i Foto grupa „Dunavac“ Ivanovo organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 21. aprila.

Fotografima će na raspolaganju biti čamci za obilazak okoline sela i traktor sa prikolicom koji će napraviti jedan krug oko sela kao i modeli u narodnim nošnjama Fotografima će na raspolaganju biti čamci za obilazak okoline sela i traktor sa prikolicom koji će napraviti jedan krug oko sela kao i modeli u narodnim nošnjama Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Foto-safari Ivanovo je najveći skup fotografa u regionu koji okuplja svake godine više od 300 fotografa i zaljubljenika u fotografiju iz zemlje i inostranstva. Umetnici fotografišu selo iz svog ugla, a cilj je da se tog dana naprave što bolje i kvalitetnije fotografije koje će se kasnije slati na konkurs Salona umetničke fotografije ''Ivanovo u fokusu'', i na razne konkurse po svetu i na taj način promovišu naše selo kao i zemlju. Da bi fotografije bile raznovrsnije organizuju se vožnje čamcima, vožnje trakorima, etno kuće u kojima su domaćini deca u tradicionalnim nošnjama banatskih bugara-Palćana i sekelj Mađara, izložbe. Meštani sela često i ugoste fotografe i dozvoljavaju da se fotografišu i intimniji delovi seoskih domaćinstava. Razvoj seoskog turizma je i jedan od ciljeva ove manifestacije, kaže Marko Guran, direktor Doma kulture u Ivanovu.

Fotografima će na raspolaganju biti čamci za obilazak okoline sela i traktor sa prikolicom koji će napraviti jedan krug oko sela. Takođe će u selu, kao i do sada, biti obezbeđeni modeli u narodnim nošnjama dok će žene iz kulturno-umetničkog društva prodavati kafu, čaj i testenine po povoljnim cenama.

Program:

10:00 Okupljanje i prijavljivanje u Domu kulture „Žarko Zrenjanim“ Ivanovo

10:10 Dogovor i grupno fotografisanje

10:15  Izlazak na teren, i obilazak sela,  fotografisanje modela

10:30 Čamci i traktor polaze na svakih sat vremena

14:30 Ručak kod Doma kulture “Žarko Zrenjanin” Ivanovo

 

Program je podložan izmenama.

Kotizacija za učešće je 300 dinara. Plaća se po dolasku. 

Prijave (ime prezime i br. ctelefona) slati na elektronsku adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Telefon za informacije i kontakt: 064/180-42-08 Guran Marko i 066/629-47-33 Bisak Zoltan Bisak

 

Plakat foto safari

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00