sreda, 10. april 2024.  08:37h
Pročitano 238 puta

RPK Pančevo: Prezentacija kredita Razvojnog fonda Vojvodine

Regionalna privredna komora (RPK) Južnobanatskog upravnog okruga i Razvojni fond Vojvodine organizuju prezentaciju kreditnih linija ovog fonda za 2024. godinu u sredu, 10. aprila, od 11 sati, u sedištu RPK u Pančevu.

Svi raspisani konkursi su otvoreni do utroška sredstava o čemu će više reči biti na predstavljanju u prostorijama Privredne komore u Pančevu Svi raspisani konkursi su otvoreni do utroška sredstava o čemu će više reči biti na predstavljanju u prostorijama Privredne komore u Pančevu Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Pravnim licima i preduzetnicima namenjeni su dugoročni krediti za investiciona ulaganja kao i trajna obrtna sredstva, kratkoročni krediti za obrtna sredstva, dugoročni krediti za razvoj turizma subvencionisani od strane pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i za finansiranje klimatski održivih investicija te za investicije u okviru IPARD programa.

Za poljoprivredna gazdinstva raspisani su konkursi za dugoročne kredite za poljoprivredu, kupovinu poljoprivrednog zemljišta, nabavku poljoprivredne mehanizacije, kratkoročni kredite za obrtna sredstva u poljoprivredi, te dugoročni kredite za razvoj turizma subvencionisani od strane pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, zatim za investicije u okviru IPARD programa RPG i za finansiranje klimatski održivih investicija.

Iz IPA programa je raspisan konkurs za kratkoročne kredite za predfinansiranja realizacije projekata sufinansiranih od strane Evropske Unije i bilateralnih donatora.

Svi raspisani konkursi su otvoreni do utroška sredstava.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00