ponedeljak, 1. april 2024.  14:56h
Pročitano 185 puta

U Pančevu održana vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi na inicijativu pripadnika policije

U Pančevu je završena vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi u transfuziomobilu koji je bio lociran ispred Policijske uprave Pančevo.

U ovoj akciji koju su inicirali sami pripadnici Policijske uprave Pančevo krv je dalo pedesetak humanih ljudi, većinom zaposlenih u PU Pančevo U ovoj akciji koju su inicirali sami pripadnici Policijske uprave Pančevo krv je dalo pedesetak humanih ljudi, većinom zaposlenih u PU Pančevo Crveni krst Pančevo

 

 

U ovoj akciji koju su inicirali sami pripadnici Policijske uprave Pančevo krv je dalo pedesetak humanih ljudi, većinom zaposlenih u PU Pančevo.

Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi realizovana je upravo na inicijativu pančevačke Policijske uprave u saradnji sa Crvenim krstom Pančevo i Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine.

Službenici Policijske uprave Pančevo su učestvovali u vanrednoj akciji dobrovoljnog davanja krvi koja je organizovana u ovu svrhu, jer su želeli i na ovaj način da se nađu u nevolji svojim sugrađanima.

„Podršku akciji dobrovoljnog davanja krvi mogu da daju sve zdrave osobe, starosti od 18 do 65 godina. U našoj zemlji muškarci mogu dati krvi svakih 12, a žene svakih 16 nedelja“, podsećaju iz Crvenog krsta Pančevo.

 

foto crveni krst pančaevo

akcija davanja kvri panevo

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00