petak, 11. mart 2016.  16:43h
Pročitano 1166 puta

Career days: Pronađi savršenu karijeru za sebe!

Poznat kao najveći nacionalni sajam edukacija, praksi i poslova "Career Days 2016" održaće se 15. i 16. marta u hotelu "Crowne Plaza" na Novom Beogradu.

Career Days projekat, koji već dvadeset dve godine organizuje lokalna kancelarija AIESEC organizacije na Ekonomskom fakultetu, nastoji da pruži podršku mladima na njihovom putu ka karijeri o kojoj sanjaju. 

Mladi će imati priliku da se druže i upoznaju sa načinom poslovanja naših dugogodišnjih učesnika Delhaize Serbia, Mercator S, Gebrüder Weiss, Sberbank, E&Y, Strabag, KPMG, Heineken, Metro Cash&Carry, Deloitte, Heineken, Mol Serbia, PwC i TMF, navodi se u saopštenju.

 

delhaize

 

Pored navedenih kompanija, ove godine na sajmu će nam se pridružiti i Air Serbia, SR Technics, Image Z, Tehnomanija, Procter & Gamble, NLB banka, Sitel SBA i Leovit, dodaje se u saopštenju.

Posetioci će moći da naprave svoj CV ili isprave njegove nedostatke, kako bi on bio smešten u bazu podataka koja je dostupna kompanijama u narednih godinu dana.

Ovakva vrsta komunikacije ostavlja prostora menadžerima da u svakom trenutku mogu da kontaktiraju kandidate za posao ili praksu. 

 

pg

 

Svoje biografije možete ostaviti i na sajtu Career Days.

Ovogodišnja inovacija sajma jeste speed dating, koji omogućava posetiocima da učestvuju u intervjuu za posao, porazgovaraju sa potencijalnim poslodavcima i pokažu svoje kvalitete i želju za usavršavanjem čime uvećaju svoju šansu za dobijanje posla.

Kompanije učesnice su navele da im prosek nije bitan, kao ni prethodno iskustvo već želja mladih i obrazovanih ljudi da rade na sebi, spremnost da uče i stiču nove veštine kao i poznavanje stranih jezika, navodi se u saopštenju.

Ukoliko želite da saznate nešto više posetite sajt ili facebook stranicu.

 

ey

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u više od 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00