petak, 1. mart 2024.  07:26h
Pročitano 325 puta

Provera ispravnosti sirena za uzbunjivanje 6. marta širom Južnog Banata

U Južnom Banatu u sredu, 6. marta biće sprovedena provera ispravnosti sistema za javno uzbunjivanje u cilju funkcionalne integracije službi od interesa za smanjenje rizika od katastrofa i upravljanje vanrednim situacijama.

U sredu, 6. marta u 12 sati izvršiće se aktiviranje alarmnih sirena, davanjem signala za „prestanak opasnosti“, jednoličan ton u trajanju od 60 sekundi, koji se koristi prilikom ispitivanja ispravnosti sistema za javno uzbunjivanje U sredu, 6. marta u 12 sati izvršiće se aktiviranje alarmnih sirena, davanjem signala za „prestanak opasnosti“, jednoličan ton u trajanju od 60 sekundi, koji se koristi prilikom ispitivanja ispravnosti sistema za javno uzbunjivanje Pančevo MOJKraj/arhiva

 

 

Kako se navodi u saopštenju, biće sprovedena provera ispravnosti sirena na teritoriji Južnobanatskog upravnog okruga kojom su obuhvaćene jedinice lokalnih samouprava Pančevo, Vršac, Alibunar, Bela Crkva, Kovačica, Kovin, Opovo i Plandište.

U sredu, 6. marta u 12 sati izvršiće se aktiviranje alarmnih sirena, davanjem signala za „prestanak opasnosti“, jednoličan ton u trajanju od 60 sekundi, koji se koristi prilikom ispitivanja ispravnosti sistema za javno uzbunjivanje, navodi se u saopštenju Operativnog centra Vatrogasno-spasilačkog bataljona Odeljenja za vanredne situacije u Pančevu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00