sreda, 28. februar 2024.  08:13h
Pročitano 253 puta

„Novoseljanke“ pripremaju za 2. mart izložbu „U susret Osmom martu“

Udruženje žena „Novoseljanke Boboacele“ organizovaće u subotu, 2. marta u 12 sati desetu jubilarnu izložbu „U susret Osmom martu“ u Banatskom Novom Selu.

"Na ovoj izložbi ćemo izložiti i svoje radove koje smo izvezle na radionici Etno Mreža sa dragom edukatorkom Ružicom Marković“, saopšteno je iz Udruženja žena Novoseljanke Boboacele "Na ovoj izložbi ćemo izložiti i svoje radove koje smo izvezle na radionici Etno Mreža sa dragom edukatorkom Ružicom Marković“, saopšteno je iz Udruženja žena Novoseljanke Boboacele Udruženje žena "Novoseljanke Boboacele"

 

 

Kao i prošle godine, kada nam je poklonjen deo ručnih radova naše sugrađanke koje smo izložili na ovoj izložbi ovaj put su nam deo bakinog ormara poklonile Sanela Marić i Stela Juriša. Slobodno možemo reći da ćete videti modnu kolekciju iz vremena koja su daleko iza nas, a koja je brižljivo čuvana. Takođe, na ovoj izložbi ćemo izložiti i svoje radove koje smo izvezle na radionici Etno Mreža sa dragom edukatorkom Ružicom Marković, saopšteno je iz Udruženja žena Novoseljanke Boboacele.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00