četvrtak, 22. februar 2024.  18:45h
Pročitano 598 puta

Turistička organizacija Pančevo: Na Sajmu turizma predstavljen Kulturni vodič

Turistička organizacija grada Pančevo i ove godine, u hali IV, predstavlja svoju turističku ponudu na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 22. do 25. februara.

Danas, prvog dana Sajma turizma, predstavljen je i novi Kulturni vodič grada, a u subotu, 24. februara od 13 do 14 časova biće organizovana promocija manifestacija uz degustaciju vina i banatske štrudle Danas, prvog dana Sajma turizma, predstavljen je i novi Kulturni vodič grada, a u subotu, 24. februara od 13 do 14 časova biće organizovana promocija manifestacija uz degustaciju vina i banatske štrudle Pančevo MOJKraj

 

 

Danas, prvog dana Sajma turizma, predstavljen je i novi Kulturni vodič grada, a u subotu, 24. februara od 13 do 14 časova biće organizovana promocija manifestacija uz degustaciju vina i banatske štrudle.

Srđan Nikolić, v.d. direktora Turističke organizacije grada Pančeva kaže da će biti predstavljena i najveća manifestacija koja se održava u Pančevu tokom godine, Dani Vajferta, ali će posetioci moći da se upoznaju i sa bogatstvima Pančeva.

Glavni fokus ove godine je na Danima Vajferta kao našoj najvećoj manifestaciji u gradu. Hoćemo da prikažemo sve znamenitosti našeg grada, kako kulturno istorijskih spomenika tako i prirodna bogatstva. Na Sajmu turizma smo premijerno predstavili naš vodič koji smo radili specijalno za sajam, kao i promotivni film o Pančevu, rekao je Srđan Nikolić, v.d. direktora TO grada Pančeva.

 

429092170 266602343136956 1516484406915719105 n

 

Srđan Nikolić je najavio i novu manifestaciju koja će biti održana u poslednjoj nedelje maja u Narodnoj bašti.

Pančevo je prepoznato na mapi manifestacionog turizma i mi svake godine pokušavamo da unapredimo tu granu turizma. Naravno uz veliku pomoć Grada Pančeva koji se posvetio finansijski i organizacioni tom poslu. Mi ćemo ove godine imati poslednje nedelje maja, TO Pančevo, Grad Pančevo i Udruženje Sefta novu manifestaciju „Pančevo vajn vikend“ koja će trajati tri dana. Biće predstavljeni domaći pančevački izlagači vina, kao i iz cele Srbije. Biće prikazani i gastronomski specijaliteti iz naših krajeva, bogat kulturno umetnički program, muzički program i to na najlepšem mestu, u Nardnoj bašti, rekao je Srđan Nikolić.

 

stand panceva na sajmu

 

Na štandu grada Pančevo svoje proizvode predstaviće Udruženje Panonke, kao i Udruženje žena Pančevke Gornji grad.

Pomoć u predstavljanju grada na sajmu pružiće i učenici Ekonomsko trgovinske škole Paja Marganović. Na štandu grada Pančeva svoje mesto imaće i vinari.

 

srdjan nikolic sajam turizma

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00