utorak, 20. februar 2024.  17:05h
Pročitano 651 puta

Promena trase kretanja autobusa Pantransporta kroz Strelište

Obaveštava se javnost da će vozila Pantransporta Pančevo od srede, 21. februara na linijama 6 Centar - Strelište - RNP i 7 Jabuka - Strelište - RNP saobraćati izmenjenom trasom kroz naselje Strelište, usled izvođenja druge faze infrastrukturnih radova u ulici Dušana Petrovića Šaneta.

Usled ovih promena van primene ostaju stajališta u ulici Dušana Petrovića Šaneta za oba smera, kao i u ulici Radivoja Koraća, takođe za oba smera Usled ovih promena van primene ostaju stajališta u ulici Dušana Petrovića Šaneta za oba smera, kao i u ulici Radivoja Koraća, takođe za oba smera Pančevo MOJKraj

 

Vozila iz smera centra grada kretaće se redovnom trasom do ulice Veljka Vlahovića iz koje će skretati levo u Cvijićevu ulicu, zatim desno u Stevana Sremca, pa kroz ulicu Joakima Vujića do ulice 7. jula, odakle će saobraćati redovnom trasom do krajnjeg stajališta na RNP. Ista trasa predviđena je i u suprotnom smeru.

Usled ovih promena van primene ostaju stajališta u ulici Dušana Petrovića Šaneta za oba smera, kao i u ulici Radivoja Koraća, takođe za oba smera.

I dalje ostaju van primene stajališta kod OŠ „Mika Antić" u ulici Veljka Vlahovića u oba smera, umesto kojih će se uvesti dva privremena stajališta: za smer iz centra grada prema Vojlovici i RNP uvodi privremeno stajalište u ulici Cvijićevoj prekoputa kućnog broja 11, dok se za smer ka centru grada uvodi privremeno stajalište neposredno u zoni raskrsnice Cvijićeve sa Veljka Vlahovića.

Javnost će bagovremeno biti obaveštena kada će nastupiti povratak na redovnu trasu, ili ukoliko bude bilo novih izmena.

U prilogu možete pogledati skicu izmenjene trase sa obeleženim privremenim stajalištima.

 

strelište

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00