utorak, 13. februar 2024.  12:56h
Pročitano 487 puta

Pokrajina finansira radove u ulicama Dimitrija Tucovića i Mihaila Obrenovića u Pančevu

Pokrajinska vlada, preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, odobrila je Gradu Pančevu sredstva za drugu fazu radova na rekonstrukciji saobraćajnica sa infrastrukturom u ulicama Dimitrija Tucovića i Kneza Mihaila Obrenovića u Pančevu.

Ulica Kneza Mihaila Obrenovića u Pančevu Ulica Kneza Mihaila Obrenovića u Pančevu Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Nastavlja se i podrška u rešavanju problema odvođenja otpadnih voda na teritoriji grada Pančeva, za šta je obezbeđeno dodatnih 80 miliona dinara. 

U prethodnim godinama Pokrajinska vlada i Grad Pančevo su zajednički finansirali izgradnju Potamiškog kolektora, a prošle godine je počela izgradnja oko osam kilometara fekalne kanalizacije u naselju Karaula, što će omogućiti priključenje oko 300 domaćinstava i 24 poslovna subjekta na već izgrađen sistem.

Pokrajinska vlada, preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, u ovoj godini sa 2,6 milijardi dinara finansira i sufinansira 15 projekata na teritoriji 13 lokalnih samouprava u oblastima saobraćajne infrastrukture, vodosnabdevanja i zaštite voda, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, kao i razvoja sporta, a među njima je i Grad Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00