utorak, 8. mart 2016.  20:17h
Pročitano 1543 puta

Održan Osmomartovski bazar domaće radinosti

Osmomartovski bazar ženskih rukotvorina i domaće radinosti danas je na Korzou u Pančevu organizovalo Udruženje žena “Sose” iz Banatskog Brestovca.

Udruženje žena "Sose" iz Banatskog Brestovca danas na Korzou u Pančevu okupile žene iz ostalih udruženja Udruženje žena "Sose" iz Banatskog Brestovca danas na Korzou u Pančevu okupile žene iz ostalih udruženja Pančevo.MOJKraj.rs

Milka Ćurić, predsednica Udruženja kaže da je ovaj bazar bio poklon ženama od žena, a u tome su pripomogli Grad Pančevo i JKP “Zelenilo” koje je besplatno ustupilo tezge.

 

Milka Curic udruzenje zena sosa

 

Cilj nam je bio da na jednom mestu predstavimo sve ono što rade i prave udruženja žena s teritorije Pančeva, kao i kulinarske specijalitete. Obuhvatile smo sva udruženja iz sela i grada, rekla je Milka Ćurić.

 

 

IMG 20160308 120313

Na Bazaru su učestvovali Udruženje građana „Panonke“,  Udruženja žena „Pančevke“ Gornji grad i „Starčevke“ Starčevo, Makedonsko udruženje „Ilinden-Jabuka“ Jabuka, Udruženja žena „Glogonjke“, „Dolovke“ Dolovo i „Etno kutak 2015 Kačarevo“ Kačarevo, kao i korisnici doma „Srce u jabuci“ iz Jabuke, Udruženje „Na pola puta“ i žene iz Sigurne kuće Pančevo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00