utorak, 8. mart 2016.  18:00h
Pročitano 925 puta

Redovna odbrana od poplava na području Ivanovo-Skorenovac

Danas je u Gradskoj upravi održana sednica Gradskog štaba za vanredne situacije grada Pančeva, kojom je predsedavao gradonačelnik Pančeva i komandant Gradskog štaba Saša Pavlov, a na dnevnom redu bila je trenutna situacija na vodotokovima na teritoriji grada Pančeva.

Danas je održana sednica Gradskog štaba za vanredne situacije, a na dnevnom redu bila je trenutna situacija na vodotokovima na teritoriji grada Pančeva Danas je održana sednica Gradskog štaba za vanredne situacije, a na dnevnom redu bila je trenutna situacija na vodotokovima na teritoriji grada Pančeva Grad Pančevo

Prisutne članove Gradskog štaba sa presekom stanja upoznao je zamenik direktora Vodoprivrednog preduzeća „Tamiš-Dunav“ Neđeljko Popović, koji je rekao da je stanje stabilno i pod kontrolom, da su kanali očišćeni i da su crpne stanice u funkciji i nesmetano rade, a da manjih problema ima samo na teritoriji kanalske mreže u Jabuci.

Dobili smo jutros naredbu o proglašenju redovne odbrane od poplava na području Ivanovo-Skorenovac, odnosno u donjem dunavskom delu. Nema alarmantnih pojava, Dunav je od jutros u stagnaciji i ne očekuju se neke značajnije promene u vodostaju, izjavio je zamenik direktora vodoprivrednog preduzeća „Tamiš-Dunav“.

 

prisutni na sednici staba za vanredne situacije e1457453363639

 

Lokalna samouprava obezbedila je neophodne vreće sa peskom i foliju ukoliko bude potrebno, a gradonačelnik Saša Pavlov istakao je da su javno komunalna preduzeća u selima dužna da očiste kanale za odvodnjavanje.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00