nedelja, 6. mart 2016.  12:23h
Pročitano 3580 puta

Na okružnom takmičenju iz informatike najuspešniji Pančevci

Okružno takmičenje učenika osnovnih škola iz informatike održano je u subotu, 5. marta, u OŠ “Žarko Zrenjanin” Kačarevo.

Takmičenja iz informatike su novijeg datuma, a održavaju se u dve grupe – za đake 5. i 6. razreda i posebno za đake 7. i 8. razreda Takmičenja iz informatike su novijeg datuma, a održavaju se u dve grupe – za đake 5. i 6. razreda i posebno za đake 7. i 8. razreda Pixabay.com

Takmičenja iz informatike su novijeg datuma, a održavaju se u dve grupe – za đake 5. i 6. razreda i posebno za đake 7. i 8. razreda

U kategoriji učenika petih i šestih razreda prvu nagradu osvojio je Pavle Milenović, učenik V razreda OŠ “Mika Antić” iz Pančeva, drugu nagradu osvojila je Mina Tršek, učenica VI razreda OŠ “Stevica Jovanović” iz Pančeva, a treću nagradu osvojila je Anja Šušnjar, učenica V razreda OŠ “Sveti Sava” iz Pančeva.

U kategoriji učenika sedmih i osmih razreda osnovnih škola prvu nagradu osvojio je Nikola Peštanac, učenik VIII razreda OŠ “Isidora Sekulić” iz Pančeva, drugu nagradu osvojili su Ognjen Stanković, učenik VIII razreda OŠ Aksentije Maksimović iz Dolova i Vladimir Krstić, učenik VIII razreda OŠ Isidora Sekulić iz Pančeva.

Treću nagradu osvojio je Filip Straka, učenik VIII razreda iz OŠ “Mlada pokolenja” iz Kovačice, dok su pohvale pripale Filipu Rovčaninu, učeniku VIII razreda OŠ Aksentije Maksimović iz Dolova, Davidu Danilovu, učeniku VII razreda OŠ “Aksentije Maksimović” iz Dolova i Milanu Jovanoviću, učeniku VIII razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Pančeva.

Državno takmičenje će se održati 2. aprila u Računarskoj gimnaziji u Beogradu

Na Državno takmičenje su pozvani svi učenici koji su u 1. kategoriji (V i VI razredi) osvojili bar 50 poena i učenici koji su u 2. kategoriji (VII i VIII razredi) osvojili bar 45 poena, saopšteno je iz Društva matemaričara Srbije.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(7 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00