petak, 8. decembar 2023.  18:12h
Pročitano 814 puta

Kad se komšije slože ulaz u zgradu i hodnik budu prava milina za oči (VIDEO)

Zahvaljujući ideji upravnika zgrade u jednom od ulaza u Tamiš Kapiji u Pančevu, Vladimira Guberinića, ulaz u zgradu i hodnik zasijali su novogodišnjom i božićnom dekoracijom i izazivaju divljenje svakog ko tuda prođe.

Ulaz u Dositeja Obradovića 8E u Pančevu Ulaz u Dositeja Obradovića 8E u Pančevu Pančevo MOJKraj

 

Kako stanari kažu, ideja za dekoraciju je upravnikova, Vladimira Guberinića, a više komšija dalo je doprinos u uređenju.

Jedna kreativna komšinica je sve iscrtala i napravila one paketiće koje ćete videti na video snimku (tako je „sakrila“ telekomunikacione ormariće). Nekoliko komšija je učestvovalo u lepljenju tapeta (ciglica), ukrašavanju jelke. 

I ispred ulaza je postavljena manja prirodna jelka čije kićenje je u toku.

 

dositeja obradovcia 8 e jelka

 

Veliki aplauz za stanare Dositeja Obradovića 8E i što više sloge u zgradama kako bi se i u drugim delovima Pančeva osetila blizina novogodišnjih i božićnih praznika.

Pogledajte na video snimku ovu divnu dekoraciju:

@pancevo.mojkraj.rs Zahvaljujući ideji upravnika zgrade u jednom od ulaza u Tamiš Kapiji u Pančevu, Vladimira Guberinića, ulaz u zgradu i hodnik zasijali su novogodišnjom i božićnom dekoracijom i izazivaju divljenje svakog ko tuda prođe. Kako stanari kažu, ideja za dekoraciju je upravnikova, Vladimira Guberinića, a više komšija dalo je doprinos u uređenju. Jedna kreativna komšinica je sve iscrtala i napravila one paketiće koje ćete videti na video snimku (tako je „sakrila“ telekomunikacione ormariće). Nekoliko komšija je učestvovalo u lepljenju tapeta (ciglica), ukrašavanju jelke. I ispred ulaza je postavljena manja prirodna jelka čije kićenje je u toku. Veliki aplauz za stanare Dositeja Obradovića 8E i što više sloge u zgradama kako bi se i u drugim delovima Pančeva osetila blizina novogodišnjih i božićnih praznika. #pančevo #dekoracija #dobrekomšije ♬ Magical Fantasy - Dmitriy Sevostyanov
Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00