sreda, 6. decembar 2023.  16:59h
Pročitano 468 puta

Nagrađeni đaci iz Glogonja na takmičenju iz engleskog jezika

Učenici Dušica Bakić i Nikola Stanković iz OŠ „4. oktobar“ u Glogonju nagrađeni su na internacionalnom takmičenju iz engleskog jezika „Discovery-Super Smarty“.

Učenici Dušica Bakić i Nikola Stanković iz OŠ „4. oktobar“ u Glogonju Učenici Dušica Bakić i Nikola Stanković iz OŠ „4. oktobar“ u Glogonju privatna arhiva / ustupljena fotografija

 

Internacionalno takmičenje iz engleskog jezika pod nazivom Discovery-Super Smarty, održano je u novembru, a organizovano je od strane obrazovne institucije RAIO iz grada Jaši, iz Rumunije, u saradnji sa Ministarstvom prosvete.

Ovo takmičenje je bilo namenjeno učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola Evrope koji uče engleski jezik kako bi proverili poznavanje vokabulara i opšte kulture. Iz Srbije je učestvovala glogonjska osnovna škola „4. oktobar“ i odeljenje četvrtog razreda, kaže njihova nastavnica Rodika Marjanu. 

Izuzetan uspeh na takmičenju je pokazala Dušica Bakić sa osvojenih 130 od ukupno 150 poena i time se plasirala na treće mesto, dok je Nikola Stanković, takođe veoma uspešno uradio test, na osnovu čega je osvojio diplomu-pohvalnicu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00