petak, 1. decembar 2023.  12:41h
Pročitano 4927 puta

Grad Pančevo i ove godine obezbeđuje novogodišnje paketiće za decu do 10 godina

Grad Pančevo će i ove godine obradovati svoje najmlađe sugrađane, decu uzrasta do 10 godina (uključujući i decu od 10 godina) novogodišnjim paketićima. 

Marija Jević, članica Gradskog veća za kulturu i omladinu Marija Jević, članica Gradskog veća za kulturu i omladinu Grad Pančevo

 

Marija Jević, članica Gradskog veća za kulturu i omladinu na konferenciji za medije pozvala je roditelje da prijave decu za novogodišnji paketić.

Ovo je već postala tradicija u našem gradu i na ovaj način negujemo inicijativu solidarnosti i pokazujemo da brinemo o našim sugrađanima i da stvaramo jedan duh zajedništva. Decu možete prijaviti za paketić od ponedeljka, 4. decembra do petka, 22. decembra, u Uslužnom centru Gradske uprave (Trg kralja Petra I br. 2-4, Pančevo), svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Potrebno je poneti detetov izvod iz Matične knjige rođenih na uvid, a osoba koja prijavljuje dete mora imati važeću ličnu kartu. Od podataka onoga ko dete prijavljuje je potrebno ime i prezime i broj telefona. Roditelj će nakon prijave dobiti vaučer uz pomoć kojih će 28. decembra mogli da preuzmu novogodišnje paketiće, najavila je Marija Jević.

Podela paketića sa pratećim programom za decu pod nazivom „Pančevačka novogodišnja čarolija“ biće održana u četvrtak, 28. decembra od 12 do 17 časova, na platou ispred Gradske uprave i u to vreme će moći da se preuzmu paketići. 

Pozivamo roditelje da prijave decu za novogodišnje paketiće i dovedu ih na druženje sa Deda Mrazom i animatorima, uz bogat kulturno-umetnički program sa lepim iznenađenjima, rekla je Marija Jević.

Jević je najavila da će u zabavnom delu programa 28. decembra biti brojni animatori, deda mrazevi, Super raspust i muzički program koji će trajati od 13 do 15 časova tokom podele paketića. Sama podela paketića tog dana trajaće od 12 do 17 časova, na platou ispred Gradske uprave Pančevo.

Ove godine program traje dva dana. Imaćemo i novogodišnju predstavu „Tajanstveni Deda Mraz“ u petak, 29. decembra takođe na platou ispred Gradske uprave. Pozivam mališane i njihove roditelje da učestvuju u ovoj interaktivnoj predstavi, da saznaju kako se snima jedna emisija. Sve to će nam predstaviti sjajni glumci Oki i Boki, Dragan Okanović i Bojan Ivković koji vodi kviz Lagalica. Verujem da će se deca obradovati njihovom dolasku. Imaće deda mrazove iznenađenja, učestvovaće u kvizu, upoznaće pravog Deda Mraza i na kraju sledi iznenađenje. Volela bih da naš trg bude pun dece i da svi zajedno uživamo u Pančevačkoj novogodišnjoj čaroliji, izjavila je Marija Jević.

Takođe, za sve one koji nisu u prilici taj dan da dođu, preuzimanje novogodišnjih paketića će bi moguće u petak, 29. decembra u Uslužnom centru Gradske uprave od 8 do 13 časova, kao i od 3. do 5. januara 2024. godine od 8 do 14 časova.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00