četvrtak, 3. mart 2016.  18:52h
Pročitano 2100 puta

Novi direktori u četiri gradska preduzeća

Na današnjoj sednici Skupštine Grada odbornici su imenovali vršioce dužnosti direktora u četiri javna preduzeća u Pančevu.

Na današnjoj sednici Skupštine Grada odbornici su imenovali vršioce dužnosti direktora u četiri javna preduzeća u Pančevu Na današnjoj sednici Skupštine Grada odbornici su imenovali vršioce dužnosti direktora u četiri javna preduzeća u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Za vršioca dužnosti direktora „Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva” imenovan je Milan Stanišić, koji je do sada bio direktor JKP „Mladost”. Umesto njega u JKP „Mladost” vršilac dužnosti direktora je Predrag Stojadinov. Aleksandar Radulović je imenovan na još jedan mandate vršioca dužnosti direktora JKP “Vodovod i kanalizacija”, a za vršioca dužnosti direktora JKP ATP od danas je Nebojša Gajić, inženjer mašinstva iz Beograda, umesto Milenka Krajnovića, koji je podneo ostavku.

Odbornici su danas imenovali i nove članove Gradske izborne komisije, a dogovoreno je da se do sledećeg zasedanja utvrdi ko ima odborničke grupe u gradskom parlamentu i da se na osnovu toga ponovo izabere Izborna komisija, koja će voditi izborni proces u Pančevu.  

 

gradonacelnik i radnici apoteke u holu gradske uprave pancevo

 

Pre početka Skupštine u holu gradske uprave okupili su se radnici Apoteke Pančevo, koji su želeli da uđu u skupštinsku salu. Njima se u holu obratio gradonačelnik Saša Pavlov, koji ih je obavestio dokle su stigli razgovori oko Apotekarske ustanove. 

Na sednici Skupštine odbornici su doneli Odluku da se skrati radno vreme “Apoteka” i ono će od sada biti od 8 do 15 časova.

 

skupstina odluke

 

Odbornici su usvojili i odluku da se pristupi izradi Plana detaljne regulacije za privrednu zonu, prostorne celine gde se nalaze Industrija skroba i fabrika stočne hrane.

Skupština je usvojila predlog za izmenu Plana generalne regulacije Celina I, koji obuhvata šire područje centra grada i deo grada koji se nalazi između obilaznice oko Pančeva i obale Tamiša. Izmenama će biti urbanistički uređen potez priobalja Tamiša, urađena preparcelacija Crvenog magacina, definisani uslovi za izgradnju hotela koji grad nema, ali i dozvoljena veća spratnost od Ulice Miloša Trebinjca do Cara Dušana. 

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00